Cruise Service AS driver fartøyene Bruvik og Gabriele for charter- og turistmarkedet, i tillegg drifter og eier vi to fartøy i et privat fergesamband ved Holmestrand og Vestfold.

Vi har kontor i Ålesund og våre båter har base i Langevåg og Sula.

Om oss

Norsk kultur og natur er ettertraktet og verdsatt både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Det finnes utrolig mye å oppleve her til lands, men det er ikke alltid like enkelt å finne de unike opplevelsene. 


Vi i Cruise Service AS ønsker å tilby sømløse opplevelser som binder sammen alle de gode natur og kultur opplevelsene landet vårt har å by på. Samtidig vil vi ta ansvar for å redusere belastningene på natur og miljø.

 

Gjennom utviklingen av gode opplevelser, investeringer i fremtidsrettede og bærekraftige transportløsninger og tiltro til de gode historiene vil Cruise Service ta ansvar og bidra til eventyrlige opplevelser i gjestfrie omgivelser til glede for besøkende til og beboerne i Norge 

- i dag og i morgen.

"Cruise Service AS er en totalleverandør av opplevelser til sjøs. Vi leverer turer kombinert med mat, underholdning, aktiviteter og de vakre omgivelsene som Norge har å tilby. Vi tilpasser hvert arrangement for at våre gjester skal oppnå den beste mulige opplevelsen."
/  THE CREW  /

Ta kontakt med oss om du har noen spørsmål