top of page
"Eventyrlige opplevelser i gjestfrie omgivelser"

Om oss

Gjennom utviklingen av gode opplevelser, investeringer i fremtidsrettede og bærekraftige transportløsninger og tiltro til de gode historiene, vil Cruise Service ta ansvar og bidra til eventyrlige opplevelser i gjestfrie omgivelser. Til glede for besøkende og beboerne i Norge - i dag og i morgen.

Norsk kultur og natur er ettertraktet og verdsatt både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Det finnes utrolig mye å oppleve her til lands, men det er ikke alltid like enkelt å finne de unike opplevelsene. 


Vi i Cruise Service AS ønsker å tilby sømløse opplevelser som binder sammen alle de gode natur og kultur opplevelsene landet vårt har å by på. Samtidig vil vi ta ansvar for å redusere belastningene på natur og miljø.

"Cruise Service AS er en totalleverandør av opplevelser til sjøs. Vi leverer turer kombinert med mat, underholdning, aktiviteter og de vakre omgivelsene som Norge har å tilby. Vi tilpasser hvert arrangement for at våre gjester skal oppnå den beste mulige opplevelsen."
/  THE CREW  /

Vi holder til på fantastiske Sunnmøre med kontor og hovedbase i Langevåg i Sula kommune.

Vi drifter fartøyene Bruvik, Gabriele og Keiser Wilhelm for charter- og turistmarkedet. I tillegg drifter vi et privat fergesamband i Holmestrand i Vestfold.

bottom of page